img

Peertjes, met geitenkaas

Diner 6 personen 35 minuten

INGREDIËNTEN

  • 3 handperen
  • 18 plakjes jong belegen geitenkaas
  • 5 spices specerijen
  • 30 gr. Serranoham

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 60°C. en droog hierin de ham totdat deze helemaal krokant is en verwerkt kan worden tot kruim.Verwarm daarna de oven op 160°C.Snij de peren doormidden en verdeel elke helft in drieën.Verwijder het klokhuis en bestrooi de peren met de kruiden. Leg de peren op bakpapier in de oven en gaar ze ongeveer 8 tot 10 min in de oven.Haal ze eruit leg de plakjes kaas erover en leg de peren met kaas nog even terug in de oven totdat de kaas gesmolten is.Bestrooi voor het serveren de peren en de kaas met het gedroogde hamkruim.Let op: maak de peren niet te ver van te voren omdat ze nog vocht loslaten na het garen.

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd