img

Peer, met Cambozola Grand Noir

Dessert 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 g Cambozola Grand Noir
  • 2 vanillestokjes
  • 200 ml Campari, optioneel Wodka
  • 200 ml sinaasappelsap
  • 130 g suiker
  • 4 peren à ca 150 g

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de 2 vanillestokjes in de lengte in 2 helften en schraap de zaadjes uit de lijst. Campari, sinaasappelsap, vanille en suiker in een pan doen, aan de kook brengen en op een laag vuur zacht laten doorkoken tot de suiker is opgelost; af en toe roeren. Vervolgens van het vuur halen. In de tussentijd de peren wassen en schillen en  in de nog hete Campari marinade doen. De peren minimaal 2 uur marineren. Cambozola Grand Noir in plakjes snijden. Snijd de gemarineerde peren in een waaiervorm, leg deze op de borden en besprenkel met de marinade. De plakjes Cambozola Grand Noir bij de peren leggen en serveren.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd