img

Pastasalade, met pecorino, rivierkreeft en truffel

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 gr Pecorino
  • Witte truffel
  • 150 gr rivierkreeftjes
  • een beker pasta
  • Rucola
  • olijfolie
  • sesamolie
  • peper, zout,
  • fijne tafelsuiker
  • Witte wijnazijn (balsamico bianco)

BEREIDINGSWIJZE

Maak een dressing van 3 el olijfolie, 1 el sesamolie en 1 1/2 el
azijn.
Maak op smaak met peper, zout en suiker.
Kook de pasta in 3 minuten beetgaar (absoluut niet langer) en giet
onmiddellijk af door een fijne zeef.
Maak de salade door wat blaadjes rucola op een bordje te leggen,
druppel een beetje dressing over de rucola, verspreid er losjes wat
pasta over.
Druppel ook daar een beetje dressing over.
Leg de rivierkreeftjes erop en schaaf er ten slotte met de grove
rasp de Pecorino en de witte truffel overheen.
Serveer direct.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd