Diner
2 personen
20 minuten

Pasta salade, met burrata en gegrilde perzik

Ingredienten

  • 125 gr fusilli
  • 5 burrata
  • 2 kleine perziken
  • 1 el olijfolie
  • 75 gr prosciutto
  • 75 gr veldsla
  • 5 el honing
  • 5 tl franse mosterd 2 el extra vierge olijfolie 1 el witte wijnazijn

Bereidingswijze

De zachte smaak van de burrata gaat mooi samen met het zoete van de perzik en het zoute van de prosciutto.


Stap 1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de perziken over de lengte en verwijder de pit. Snijd de helft van de perzik in vier partjes. Bestrijk de perziken met olijfolie en grill 4 minuten per kant.


Stap 2

Meng de honing, franse mosterd, extra vierge olijfolie en de witte wijnazijn tot een dressing. Breng eventueel op smaak met zout en peper.


Stap 3

Meng de pasta met de veldsla. Verdeel dit over de borden en leg hier vervolgens de gegrilde perziken, proscuitto en burrata op. Verdeel de dressing over de salade.


Eet smakelijk!