img

Pasta, met rivierkreeftjes en Amaltura oude Hollandse geitenkaas

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 400 gr tagliatelle
  • 200 gr rivierkreeftjes in kruiden
  • Zwarte peper uit de molen
  • extra vierge olijfolie
  • fijn gesneden krul peterselie
  • 150 gr Amaltura oude Hollandse geitenkaas

BEREIDINGSWIJZE

Pasta, rivierkreeftjes en heerlijke Amaltura oude Hollandse geitenkaas

Stap 1
Schaaf de Amaltura oude Hollandse geitenkaas in grove snippers.

Stap 2
Kook de pasta en laat de pasta daarna kort uitlekken, vermeng deze vervolgens naar smaak met olijfolie.

Stap 3
Verdeel de pasta over de borden en strooi er de rivierkreeftjes en geitenkaas snippers overheen.

Stap 4
Garneer het geheel af met de fijngesneden peterselie. Eet smakelijk!

Tip van kaas.nl
Vervang de rivierkreeftjes door grote gepelde garnalen.

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd