img

Pasta, met rivierkreeftjes en Amaltura oude Hollandse geitenkaas

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 400 gr tagliatelle
  • 200 gr rivierkreeftjes in kruiden
  • Zwart peper uit de molen
  • Extra  vierge olijfolie
  • Fijn gesneden krul peterselie
  • 150 gr Amaltura oude Hollandse geitenkaas

BEREIDINGSWIJZE

Schaaf de Amaltura oude Hollandse geitenkaas in grove snippers.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing in water met zout.
Laat de pasta kort uitlekken en vermeng deze naar smaak met olijf olie.
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi deze met de  rivierkreeftjes  en de geitenkaas snippers.
Garneer het geheel af met de fijngesneden peterselie.

Eet smakelijk!
Tip: Vervang de rivierkreeftjes voor grote gepelde garnalen.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd