Diner
4 personen
20 minuten

Pasta, met rivierkreeftjes en Amaltura oude Hollandse geitenkaas

Ingredienten

  • 400 gr tagliatelle
  • 200 gr rivierkreeftjes in kruiden
  • Zwarte peper uit de molen
  • extra┬ávierge olijfolie
  • fijn gesneden krul peterselie
  • 150 gr Amaltura oude Hollandse geitenkaas (meer over deze kaas)

    Amaltura Oude Hollandse geitenkaas

    Amaltura Oude Hollandse geitenkaas
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
Drankadvies:

Bereidingswijze

Pasta, rivierkreeftjes en heerlijke Amaltura oude Hollandse geitenkaas


Stap 1
Schaaf de Amaltura oude Hollandse geitenkaas in grove snippers.


Stap 2
Kook de pasta en laat de pasta daarna kort uitlekken, vermeng deze vervolgens naar smaak met olijfolie.


Stap 3
Verdeel de pasta over de borden en strooi er de rivierkreeftjes en geitenkaas snippers overheen.


Stap 4
Garneer het geheel af met de fijngesneden peterselie. Eet smakelijk!

Tip van kaas.nl
Vervang de rivierkreeftjes door grote gepelde garnalen.