INGREDIËNTEN
- 25 g boter
- 300 g paddenstoelen
- 1 tl witte wijnazijn
- 250 ml witte wijn (chardonnay)
- 375 ml slagroom
- 75 g Castello Black
- 225 ml water
- 1 tl zoutgemalen peper
- Coquilles:1 el olijfolie extra vierge
- 12 grote coquilles (ca. 400 g)
- ½ tl zoutgemalen peper
- Pasta:500 g verse pasta (fettuccine)
- 3 ¾ tl zout
- 100 g peultjeshandjevol
- verse dille en kervel
BEREIDINGSWIJZE
Smelt de boter in een hapjespan tot het goudkleurig is.
Voeg de paddenstoelen toe, bak deze 5 minuten op middenhoog vuur tot ze goudkleurig zijn.
Voeg de witte wijnazijn en de witte wijn toe.
Laat de paddenstoelen 5 minuten al roerende koken op middenhoog vuur of totdat alle vloeistof bijna is opgenomen/verdampt.
Roer de slagroom, Castello Black, water, zout en peper door de paddenstoelenmix en verwarm dit goed.
Voeg op smaak peper of zout toe en houd de saus goed warm.
Coquilles:
Laat de olie goed heet worden in de pan.
Maak de coquilles goed droog en bestrooi ze met zout.
Bak de coquilles ongeveer 2 minuten aan iedere kant, 2,5 minuut als het grote coquilles zijn.
Pasta:
Breng water met zout aan de kook.
Plaats de pasta in het kokende water en kook het gedurende 2 minuten.
Na het koken uit laten lekken in een zeef.
Serveren:
Doe de pasta bij de paddenstoelenmix, samen met de peultjes.
Serveer de pasta op het bord en leg op ieder bord 3 coquilles.
Garneer met de verse kruiden.
Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig van CastelloCheese.com
Voeg de paddenstoelen toe, bak deze 5 minuten op middenhoog vuur tot ze goudkleurig zijn.
Voeg de witte wijnazijn en de witte wijn toe.
Laat de paddenstoelen 5 minuten al roerende koken op middenhoog vuur of totdat alle vloeistof bijna is opgenomen/verdampt.
Roer de slagroom, Castello Black, water, zout en peper door de paddenstoelenmix en verwarm dit goed.
Voeg op smaak peper of zout toe en houd de saus goed warm.
Coquilles:
Laat de olie goed heet worden in de pan.
Maak de coquilles goed droog en bestrooi ze met zout.
Bak de coquilles ongeveer 2 minuten aan iedere kant, 2,5 minuut als het grote coquilles zijn.
Pasta:
Breng water met zout aan de kook.
Plaats de pasta in het kokende water en kook het gedurende 2 minuten.
Na het koken uit laten lekken in een zeef.
Serveren:
Doe de pasta bij de paddenstoelenmix, samen met de peultjes.
Serveer de pasta op het bord en leg op ieder bord 3 coquilles.
Garneer met de verse kruiden.
Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig van CastelloCheese.com
SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF
laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.