img

Panini di Parma, met Arina geitenkaas

Lunch 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 panini's
  • 100 gr tapenade Toscane
  • 150 gr belegen Arina geitenkaas in plakjes
  • 2 stuks pomodori tomaten in plakjes
  • 1 rode ui in ringen gesneden
  • 150 gr Prosciutto di Parma (parmaham)

BEREIDINGSWIJZE

Snij de Panini open en besmeer één zijde met de tapenade. Leg
hier vervolgens 1½ plak met geitenkaas boven op.

Verdeel de uienringen over de kaas. Nu kan de tomaat erop en
daaroverheen de Prosiutto. Indien gewenst kan de Panini nu nog even
tussen de contactgrill totdat de kaas gaat smelten. Serveer warm
voor een optimale smaak.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd