img

Panini di Parma, met Arina geitenkaas

Lunch 4 personen 20 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 4 panini's
  • 100 gr tapenade Toscane
  • 150 gr belegen Arina geitenkaas in plakjes
  • 2 stuks pomodori tomaten in plakjes
  • 1 rode ui in ringen gesneden
  • 150 gr Prosciutto di Parma (parmaham)

BEREIDINGSWIJZE

Een Italiaans - Nederlands feestje, de panini di Parma met Arina geitenkaas

Stap 1
Snij de panini open en smeer op één zijde de tapenade.

Stap 2
Leg anderhalve plak Arina geitenkaas op de tapenade.

Stap 3
Verdeel de uienringen over de kaas.

Stap 4
Leg de stukjes tomaat eroverheen en daarboven de Parmaham. Indien wenselijk kan de Panini ook nog even tussen de contactgrill totdat de kaas gaat smelten. Laat het je smaken!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd