Borrel
4 personen
20 minuten

Panini di Parma, met Arina geitenkaas

Ingredienten

  • 4 panini's
  • 100 gr tapenade Toscane
  • 150 gr belegen Arina geitenkaas in plakjes (meer over deze kaas)

    Geitenkaas Belegen Arina

    Geitenkaas Belegen Arina
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 2 stuks pomodori tomaten in plakjes
  • 1 rode ui in ringen gesneden
  • 150 gr Prosciutto di Parma (parmaham)
Drankadvies:

Bereidingswijze

Een Italiaans - Nederlands feestje, de panini di Parma met Arina geitenkaas


Stap 1

Snij de panini open en smeer op één zijde de tapenade.


Stap 2

Leg anderhalve plak Arina geitenkaas op de tapenade.


Stap 3

Verdeel de uienringen over de kaas.


Stap 4

Leg de stukjes tomaat eroverheen en daarboven de Parmaham. Indien wenselijk kan de Panini ook nog even tussen de contactgrill totdat de kaas gaat smelten. Laat het je smaken!