img

Noord-Hollandse Gouda Kaas chips, met een tomaten salsa

Borrel 2 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 plakken belegen Noord-Hollandse Gouda kaas
  • 4 augurken. (middelgroot, zoet/zuur)
  • 2 tomaten zonder vruchtvlees in blokjes
  • 8 gehalveerde olijven met knoflook
  • 2 eetlepels kleine zilveruitjes
  • 1 theelepel balsamico azijn
  • 3 eetlepels olijfolie extra vergine

BEREIDINGSWIJZE

Snij de augurken in blokjes.

Verwijder het vruchtvlees uit de tomaat.

Snij de tomaat in blokjes.

Halveer de olijven

Doe de bovenstaande dingen in een kom met de zilveruitjes en balsamico azijn en olie en roer dit door elkaar en zet deze koud.

Steek met een ronde steker van ong. 6 tot 8 cm rondjes uit de plakken Noord-Hollandse Gouda kaas.

Leg 2 rondjes op een vel bakpapier en leg deze voor 70 sec. in de magnetron van 900 w.

Haal de rondjes uit de magnetron, en leg ze op een stuk keukenpapier.

Laat ze afkoelen. Om ze te bewaren zorg dat de chips goed droog zijn en sluit ze luchtdicht af.

Voor serveren leg de chips op een bord of plank met daarbij de tomaten salsa.

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd