img

Mathijs Vrieze's seizoenssalade, met Noord-Hollandse Graskaas

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 gram Noord-Hollandse Graskaas (fijngesneden in blokjes)
  • 1 kropsla
  • 8 cherrytomaatjes
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 granaatappel
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • Kruidendressing

BEREIDINGSWIJZE

In deze salade zitten verschillende smaken verwerkt die perfect combineren: zachte en romige graskaas, knapperige sla en friszoete tomaat. Pittige  rode ui, zoetzure granaatappel, frisse komkommer en tot slot de nootachtige smaak van pijnboompitjes. Een kruidendressing maakt het geheel af!
Bereiding:Was, droog en pluk de sla. Snijd de kaas in fijne blokjes, de cherrytomaatjes in kwarten en snipper de rode ui zeer fijn.  Snijd de komkommer in stukjes en rooster de pijnboompitten in de koekenpan (pas op dat deze niet te donker en dus bitter worden). Haal de pitten uit een halve granaatappel. Meng de ingredienten en gebruik een kruidendressing over de salade.
Dit is 100% genieten van de smaak van de lente!

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd