img

Mascarpone-mousse en Tête de Moine op bladsla

Dessert 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • Mascarpone-mousse:
  • 1 stengel bladselderij
  • 2 groene olijven, ontpit en fijn gehakt
  • 1/2 knoflookteentje, geperst
  • 2 EL mascarpone
  • zout, peper
  • Zure roomsaus:
  • 5 EL zure room
  • 1 EL raapolie
  • 2 TL citroensap
  • 1 TL Worcestersaus
  • een beetje tabasco, zout
  • rode en groene lollo lattughino
  • 12 Tête de Moine-rozetten

BEREIDINGSWIJZE

Mascarpone-mousse:
1. Voor de mousse bladselderij in kleine stukjes snijden en met de overige ingrediënten mengen. Koud wegzetten.
2. Voor de zure roomsaus alle ingrediënten mengen en het geheel op smaak brengen.
3. Sla met de saus mengen en op borden verdelen. Mousse met twee theelepels uitsteken en samen met de Tête de Moine-rozetten erop schikken.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd