img

Mascarpone-mousse en Tête de Moine op bladsla

Dessert 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • Mascarpone-mousse:
  • 1 stengel bladselderij
  • 2 groene olijven, ontpit en fijn gehakt
  • 1/2 knoflookteentje, geperst
  • 2 el mascarpone
  • 5 el zure room
  • 1 el raapolie
  • 2 tl citroensap
  • 1 tl Worcestersaus
  • een beetje tabasco, zout
  • rode en groene lollo lattughino
  • 12 Tête de Moine-rozetten

BEREIDINGSWIJZE

Mascarpone-mousse

Stap 1
Voor de mousse bladselderij in kleine stukjes snijden en met de overige ingrediënten mengen. Koud wegzetten.

Stap 2
Voor de zure roomsaus alle ingrediënten mengen en het geheel op smaak brengen.

Stap 3 
Sla met de saus mengen en op borden verdelen. Mousse met twee theelepels uitsteken en samen met de Tête de Moine-rozetten erop schikken

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd