img

Mascarpone, met bosvruchten

Dessert 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • Blikje bosvruchten taartvulling (450 gr)
  • 6 eetlepels rode port
  • 1 bakje mascarpone (250 gr)
  • 2 zakjes vanillesuiker (75 gr)
  • 75 gr chocoladereep

BEREIDINGSWIJZE

Snel iets lekkers serveren is altijd eenvoudig met Mascarpone.
Deze zachte, romige kaas is een prima basis voor desserts, gebak en
taarten. Het meest bekende recept is waarschijnlijk de Tiramisu.
Dit dessert bewijst echter dat er veel meer mee mogelijk is.

Aan de slag:
Meng de bosvruchten-taartvulling met port en schep dit in 4
glazen coupes.

Roer de Mascarpone tot een los geheel samen met de
vanillesuiker.

Schep de Mascarpone op de bosvruchten in de coupes.

Rasp een chocolade reep grof en strooi dit royaal over de
Mascarpone.

Eet smakelijk!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd