img

Mascarpone, met ananas, honing en pistachenootjes

Borrel 10 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 300 gram mascarpone
  • 20 stukjes ananas
  • 10 theelepels honing
  • 30 pistachenootjes
  • Overige benodigdheden
  • 10 cubik bakjes
  • 10 mini lepels

BEREIDINGSWIJZE

Stap 1: Zet alle ingrediënten klaar. Schep één lepel mascarpone in het bakje. Dit mag grof gebeuren.

Stap 2: Snij de ananas eventueel kleiner. Garneer de mascarpone met 2 à 3 stukjes ananas. Strooi er wat pistachenootjes overheen.

Stap 3: Bedruppel met honing. Steek er een lepeltje naast.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd