img

Manchego hapje, met peer en serranoham

Borrel 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • Blok van 150 gr Manchego kaas
  • 1 peer
  • 8 plakjes serranoham
  • 16 stengels bieslook

BEREIDINGSWIJZE

Simpel en snel een heerlijke delicatesse serveren? Probeer dan deze klassieker: Manchego kaas met peer en serranoham - een echte Spaanse smaakmaker. De ingrediënten zijn aan elkaar gewaagd en de smaken komen een elegant samen in dit mooie gerecht. Muy rico! Aan de slag: Snijd de kaas in 8 gelijke stukjes. Doe hetzelfde met de peer (niet schillen, klokhuid verwijderen). Leg hierover een plakje serranoham. Prik het geheel vast met een cocktailprikker. Garneren met stukjes bieslook en smullen maar! Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

Meer RECEPTEN

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd