img

Lunchbroodje Boerenkaas

Lunch 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1-2 eetlepels pijnboompitten
  • 1/2 komkommer, ongeschild
  • 8-12 gedroogde of gekonfijte tomaten
  • 4 ciabattabroodjes of andere broodjes naar keuze
  • (boerenroomboter of mayonaise)
  • 100-125 g belegen Boerenkaas
  • 50 g rucola of waterkers
  • zout, peper
  • toefjes verse kruiden als basilicum en kervel

BEREIDINGSWIJZE

Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan.
Schaaf de komkommer in de lengte in heel dunne plakken.
Week de gedroogde tomaten eventueel 5 minuten in heet water, laat ze op keukenpapier uitlekken.
Snijd de broodjes overlangs door en bestrijk ze eventueel met boter of mayonaise.
Beleg de broodjes achtereenvolgens met de Boerenkaas, rucola, komkommer en tomaten.
Strooi er wat zout en peper over en garneer de broodjes met de kruiden en pijnboompitten.

Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig van boerenkaas.nl

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd