img

Lasagne van geitenkaas

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 courgette
  • 1 doosje verse Bettine geitenkaas naturel
  • 4 tomaat
  • 2 vijgen
  • 1 doosje minitomaatjes
  • olijfolie
  • Rode koolkiemen
  • 1 doosje Platte peterselie
  • Mooie cocktailprikker

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de courgette, de tomaat en de geitenkaas in dikke plakken.De courgette licht grillen. Besprenkel de gesneden plakken met een klein beetje olijfolie en een beetje zout en peper. Vervolgens gaan we stapelen. Hanteer de volgende volgorde: courgette, tomaat, geitenkaas, courgette, tomaat, geitenkaas en courgette. Snijd de vijgen in kwarten en leg twee stukje bovenop de stapel. Zet de ingrediënten vast met een mooie cocktailprikker (ovenbestendig). Warm de lasagne van geitenkaas op in een voorverwarmde oven op 160ºC gedurende circa 5 minuten.  Garneer het bord met gehalveerde minitomaatjes, platte peterselie en rode koolkiemen (deze geven een frisse smaak en een mooie paarse kleur). Rode koolkiemen passen heel goed bij de Bettine geitenkaas.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd