img

Lasagne con Taleggio

Diner 4 personen 50 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gram Taleggio
  • 50 gram Zanetti Parmigiano Reggiano, geraspt
  • 1 eierdooier en 1 ei
  • 1 dl slagroom
  • 2 eetlepels creme fraiche
  • 4 eetlepels gehakte walnoten
  • 400 gram diepvries of vers gekookte spinazie
  • 1 uitje
  • 1 teen knoflook
  • 4 tomaten
  • 300 gram lasagnevellen
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Snipper het uitje, pers de knoflook uit, verkruimel de Taleggio
of snij in blokjes. Laat de spinazie uitlekken. Meng dit alles door
elkaar met de eieerdooier en creme fraiche. Roer de walnoten erdoor
en breng op smaak met zout en peper. Vul dan een ovenschaal met (al
dan niet voorgekookte, zie gebruiksaanwijzing) lasagnevellen,
spinaziemengsel, lasagnevellen, etc. Eindig met de lasagnevellen.
Klop de slagroom, Parmesan en het ei door elkaar en breng op smaak
met peper en zout. Snij de tomaten in plakken, bedek de
lasagneschotel ermee en giet dan de kaasroom erover. Bak af in
ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden
celcius en serveer direct.

Tip: Indien gewenst kan Taleggio vervangen worden doorSaint-Albray

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd