img

Lasagna, met Ricotta en pesto

Diner 4 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 gram Ricotta
  • 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • 110 gram Parmaham
  • 1 sjalotje
  • 4 vleestomaten
  • ongeveer 24 lasagnavellen
  • 4 eetlepels pesto
  • olijfolie
  • Zout

BEREIDINGSWIJZE

Kook de lasagnevellen met wat zout en olijfolie volgens de
gebruiksaanwijzing beetgaar, laat uitlekken en dep droog. Ontvel de
tomaten, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in
blokjes. Snipper het sjalotje. Snij de ham fijn. Vermeng met pesto,
Ricotta en Parmesan en kneed goed door elkaar. Smeer 4 borden in
met olijfolie. Bouw dan de lasagne op: 1 vel pasta, 1 lepel
vulling, 1 vel pasta, etc., tot 6 vellen pasta per persoon. eindig
met een vel pasta.
Verwarm nu de borden ongeveer 10 minuten, in een voorverwarmde
oven van 120 graden celcius. Serveer direct.

Tip: Ricotta is eventueel te vervangen door (even uitgelekte) Huttenkase.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd