img

Krokante Noord Hollandse belegen kaasfingers

Borrel 2 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 250 gram belegen Noord Hollandse gouda kaas, plat stuk
  • 3 eetlepels bloem
  • 2 eetlepel grove mosterd
  • 10 eetlepels paneermeel
  • Chilisaus
  • Extra nodig: frituurpan en keukenrol

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de frituur pan voor op 180˚C.

Snij de kaas in dunne repen van ca. 5 x 1 cm dikte. Bewaar in
de koelkast.

Maak in een diep bord een dun papje van de bloem, mosterd en
ca. 8 eetlepels koud water.  Doe de paneermeel in een ander
diep bord. Haal de kaas eerst door het papje en dan door de
paneermeel. Herhaal dit nogmaals.

Frituur de kaasfingers ca. 2 minuten tot ze goudbruin gekleurd
zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer met de
chilisaus.

Tags: Nazomerse kaas recepten, Kaas recepten, Noord Hollandse belegen kaas, Anoek Lorjé

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd