img

Knol en wortelgroenten, met Brugge Dentelle en Brugge Apero

Diner 4 personen 45 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100g Brugge Dentelle in kleine blokjes
  • 120g Brugge Apero in kleine blokjes
  • 1 koolrabi
  • 2 wortels
  • ¼ knolselder
  • 1 pastinaak
  • 1 ramenas
  • 1 stuk groene selder
  • 2 takjes lavas
  • 1 stengel platte peterselie
  • 10 pijpajuintjes
  • Citroenschilraspsel van ½ citroen
  • 1 takje dille
  • Dressing
  • 1tl citroenschil
  • citroenraspel
  • Enkele rode vruchten
  • 100ml olijfolie
  • 1tl maanzaad
  • Peper en zout
  • 100g dentelle

BEREIDINGSWIJZE

Schil de koolrabi, wortels, knolselder, pastinaak en ramanas en snij in dunnen reepjes met de mandoline.

Schik alles op een bord

en overstrooi met de in stukjes versneden selder, lavas, peterselie, pijpajuintjes, dille en een beetje citroenraspel.

Doe alle ingrediënten van de dressing in een blender en lepel de saus over de groenten.

Werk af met de blokjes Dentelle en Apero.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd