img

Knol en wortelgroenten, met Brugge Dentelle en Brugge Apero

Diner 4 personen 45 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100g Brugge Dentelle in kleine blokjes
  • Citroenschilraspsel van ½ citroen
  • Peper en zout
  • 1tl maanzaad
  • 100ml olijfolie
  • Enkele rode vruchten
  • citroenraspel
  • 1tl citroenschil
  • Dressing
  • 1 takje dille
  • 10 pijpajuintjes
  • 120g Brugge Apero in kleine blokjes
  • 1 stengel platte peterselie
  • 2 takjes lavas
  • 1 stuk groene selder
  • 1 ramenas
  • 1 pastinaak
  • ¼ knolselder
  • 2 wortels
  • 1 koolrabi
  • 100g dentelle

BEREIDINGSWIJZE

Schil de koolrabi, wortels, knolselder, pastinaak en ramanas en snij in dunnen reepjes met de mandoline.

Schik alles op een bord

en overstrooi met de in stukjes versneden selder, lavas, peterselie, pijpajuintjes, dille en een beetje citroenraspel.

Doe alle ingrediënten van de dressing in een blender en lepel de saus over de groenten.

Werk af met de blokjes Dentelle en Apero.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd