INGREDIËNTEN
- 100 gr Fourme d'Ambert
- 800 gr kalfslappen
- 1 kg aardappel, bloemig kokende
- 3 dl room
- ½ bosje bladpeterselie
- Nootmuskaat
- Peper en zout
BEREIDINGSWIJZE
Kook de aardappelen gaar in gezouten water
Hak de bladpeterselie fijn.
Pureer de aardappelen grof. Vermeng deze met de peterselie en een
scheutje room.
Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Bak de kalfslapjes aan in de boter. Kruid met peper en zout.
Verwarm 2 dl room in een pannetje. Brokkel er de kaas in en roer
tot ze gesmolten is. Als je de saus nog pittiger wil, voeg je extra
kaas toe.
Hak de bladpeterselie fijn.
Pureer de aardappelen grof. Vermeng deze met de peterselie en een
scheutje room.
Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Bak de kalfslapjes aan in de boter. Kruid met peper en zout.
Verwarm 2 dl room in een pannetje. Brokkel er de kaas in en roer
tot ze gesmolten is. Als je de saus nog pittiger wil, voeg je extra
kaas toe.
SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF
laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.