img

Kalfslapjes, met Fourme d'Ambert en peterseliepuree

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 gr Fourme d'Ambert
  • 800 gr kalfslappen
  • 1 kg aardappel, bloemig kokende
  • 3 dl room
  • ½ bosje bladpeterselie
  • Nootmuskaat
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Kook de aardappelen gaar in gezouten water
Hak de bladpeterselie fijn.
Pureer de aardappelen grof. Vermeng deze met de peterselie en een
scheutje room.
Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Bak de kalfslapjes aan in de boter. Kruid met peper en zout.
Verwarm 2 dl room in een pannetje. Brokkel er de kaas in en roer
tot ze gesmolten is. Als je de saus nog pittiger wil, voeg je extra
kaas toe.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd