img

Kabeljauwpasteitjes, met walnoten en Port Salut

Borrel 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 pasteibakjes
  • 1 sjalotje
  • 1 eetlepel boter
  • 300 gr kabeljauwfilet
  • 185 gr Port salut
  • 1 granny smith appel
  • 1 eetlepel gehakte walnoten
  • 2 eetlepel dille
  • 1 eetlepel bieslook
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 2 eetlepels Boursin Cuisine

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 180˚C en zet de pasteibakjes op een bakplaat.
Hak het sjalotje heel fijn en de kabeljauwfilet en Port salut in kleine stukjes.
Verwarm de boter in een sauspan. Fruit hier de sjalot samen met de
vis al omscheppend gedurende 4 minuten.
Verwarm de pasteibakjes in het midden van de voorverwarmde oven.
Snijd de appel in reepjes, hak de kruiden fijn en meng deze samen
met de appelreepjes en walnoten door elkaar.
Roer de kappertjes door de gestoofde vis.
Schep er tenslotte de roomkaas en Port salut blokjes door en maak
het geheel verder op smaak met versgemalen peper en zout.
Schep de kabeljauwragout in de warme pasteibakjes en serveer het
appel/dillemengsel er apart bij.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd