img

Kaasstengels, met Brugge belegen

Borrel 4 personen 25 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 1 blad bladerdeeg (vierkant)
  • 40g Brugge belegen
  • 2 eidooiers
  • 2 el sesamzaadjes
  • nootmuskaat (snufje)
  • peper (snufje)
  • grof zeezout

BEREIDINGSWIJZE

De ideale toevoeging voor iedere soep. Of gewoon lekker bij de borrel!

Stap 1
Laat de kaas, eidooiers, sesamzaadjes en de kruiden in een hakmachine even draaien.

Stap 2
Snijd het bladerdeeg in repen van 1 cm bij 10 à 15cm en beleg voorzichtig met het kaasmengsel.

Stap 3
Bak de kaasstengels af bij 180°C tot het bladerdeeg een mooie goudbruine kleur heeft gekregen.

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd