Borrel
4 personen
25 minuten

Kaasstengels, met Brugge belegen

Ingredienten

  • 1 blad bladerdeeg (vierkant)
  • 40g Brugge belegen (meer over deze kaas)

    Brugge Belegen

    Brugge Belegen
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 2 eidooiers
  • 2 el sesamzaadjes
  • nootmuskaat (snufje)
  • peper (snufje)
  • grof zeezout

Bereidingswijze

De ideale toevoeging voor iedere soep. Of gewoon lekker bij de borrel!


Stap 1
Laat de kaas, eidooiers, sesamzaadjes en de kruiden in een hakmachine even draaien.


Stap 2

Snijd het bladerdeeg in repen van 1 cm bij 10 à 15cm en beleg voorzichtig met het kaasmengsel.


Stap 3
Bak de kaasstengels af bij 180°C tot het bladerdeeg een mooie goudbruine kleur heeft gekregen.