img

Kaasstengels, met Brugge belegen

Borrel 4 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 blad bladerdeeg (vierkant)
  • 40g Brugge belegen
  • 2 eidooiers
  • 2 el sesamzaadjes
  • Nootmuskaat
  • peper en grof zeezout

BEREIDINGSWIJZE

Laat de kaas, eidooiers, sesamzaadjes en de kruiden in een hakmachine even draaien.

Snijd het bladerdeeg in repen van 1 cm bij 10 à 15cm.

Beleg het bladerdeeg voorzichtig met het kaasmengsel.

Bak af bij 180°C tot het bladerdeeg een mooie goudbruine kleur heeft gekregen.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd