Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Kaasstengels met Brugge belegen

25 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 1 blad bladerdeeg (vierkant)
  • 40g Brugge belegen
  • 2 eidooiers
  • 2 el sesamzaadjes
  • nootmuskaat (snufje)
  • peper (snufje)
  • grof zeezout
Bereidingswijze

De ideale toevoeging voor iedere soep. Of gewoon lekker bij de borrel.

Stap 1
Laat de kaas, eidooiers, sesamzaadjes en de kruiden in een hakmachine even draaien.

Stap 2
Snijd het bladerdeeg in repen van 1 cm bij 10 à 15 cm en beleg voorzichtig met het kaasmengsel.

Stap 3
Bak de kaasstengels af bij 180°C tot het bladerdeeg een mooie goudbruine kleur heeft gekregen.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel