img

Kaaskoekjes, met Zanetti Parmigiano Reggiano DOP

Dessert 6 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • Parmigiano Reggiano DOP Zanetti 100 gr
  • Boter 80 gr
  • Bloem 125 gr
  • Eén Ei
  • Peper en zout naar smaak
  • Saffraanpoeder naar smaak

BEREIDINGSWIJZE

Meng de bloem met de saffraan in een kom en voeg kleine stukjes boter toe. Voeg zout en peper naar smaak toe en meng alles tot je een glad beslag krijgt. Voeg de geraspte Parmigiano Reggiano DOP toe en meng opnieuw tot de ingrediënten volledig worden gemengd. Rol het deeg plat met een deegroller en maak met behulp van kleine bakvormpjes kleine koekjes. Plaats ze in een voorverwarmde oven bij 180 graden gedurende 10 minuten. Na het bakken kunnen de koekjes na 10 minuten afkoelen opgediend worden.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd