Diner
2 personen
30 minuten

Kaasfondue uit de oven, met salie en witte wijn

Ingredienten

  • 1 Camembert Le Rustique
  • scheutje witte wijn
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes salie
  • zwarte peper
  • dipjes naar keuze

Bereidingswijze

Een snelle kaasfondue die niet kan mislukken. Met deze Le Rustique Camembert uit de oven dip je lekker weg!


Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de kaas uit de verpakking en leg deze terug in de houten deksel.


Stap 2

Snijd de knoflookteen in vieren. Prik een aantal gaatjes in de kaas. Duw de stukjes knoflook en een paar salieblaadjes in de kaas. Schenk er een scheutje witte wijn over.


Stap 3

Bak de kaas 6 á 7 minuten in de oven. Serveer met vers gemalen zwarte peper en dipjes naar keuze.


Eet smakelijk!