img

Spaghetti, met Brie, Castello Blue en Italiaanse groenten

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 pakje Castello Blue
  • 1 pakje brie
  • geraspte oude Noord Hollandse Gouda kaas
  • geraspte mozzarella
  • 1 pak spaghetti (400-500 gr)
  • Italiaanse wokgroenten
  • 1 pakje droge kaassaus
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout naar smaak
  • 4 eetl Italiaanse kruiden
  • 3 eetl olijfolie

BEREIDINGSWIJZE

In een goed Italiaans restaurant proef je meteen de liefde die
Italianen voor eten koesteren. Als u deze passie thuis ook wilt
beleven, probeer dan eens het volgende 'kaaskwartet', in plaats van
de standaard spaghetti bolognese. U kunt trouwens elke
pastavariatie in een nieuw jasje steken met dit recept. Mamma
mia!

Aan de slag:
Doe de olijfolie in een wok en roerbak hierin de groenten
gedurende 10 minuten samen met peper, zout en 3 eetlepels
Italiaanse kruiden.

Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing.

Bereid in een steelpan de kaassaus volgens de
gebruiksaanwijzing. Gebruik wat meer water dan voorgeschreven.

Meng de kaassaus met de rest van de Italiaanse kruiden en veel
peper.

Roer goed door en zet het vuur lager.

Voeg de brie en de Castello Blue erbij.

Goed blijven roeren tot alles gesmolten is. Even op een laag
vuur laten staan, zodat de kruiden goed kunnen intrekken.

Voeg helft van de geperste knoflook toe aan de kaassaus.

Doe de rest van de geperste knoflook bij de geroerbakte
groenten en laat deze kort (3-4 min) meebakken.

Doe de spaghetti op borden en serveer deze met de groenten er
bovenop.

Aan tafel de hete kaassaus eroverheen gieten en veel geraspte
kaas erover.

Heerlijk met wat olijfjes ernaast.


Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd