img

Kaas Spaghetti, met indische groenten

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 pakje Castello Blue
  • 1 pakje brie
  • geraspte oude Noord Hollandse Gouda kaas
  • geraspte mozzarella
  • 1 pak spaghetti 400 a 500 gram
  • Indische wokgroenten
  • 1 pakje droge kaassaus
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout naar smaak
  • 4 eetl Italiaanse kruiden
  • 3 eetl olijfolie

BEREIDINGSWIJZE

Doe de olijfolie in een wok en roerbak hierin de groenten
gedurende 10 minuten samen met peper, zout en 3 eetlepels
Italiaanse kruiden.
Kook de spaghetti volgens gebruikaanwijzing.
Bereid in een steelpan de kaassaus volgens de gebruiksaanwijzing.
Gebruik wat meer water dan voorgeschreven.
Meng de kaassaus met de rest van de Italiaanse kruiden en veel
peper.
Roer goed door en zet het vuur lager.
Voeg de brie en de castello blue erbij.
Goed roeren tot alles gesmolten is. Even laten staan op een laag
vuur zodat de kruiden er goed intrekken.
Voeg geperste knoflook toe aan de kaassaus en aan de geroerbakte
groenten en laat het 5 minuten meebakken.
Spaghetti op borden serveren met de groenten er boven op.
Daarna de kaassaus eroverheen en veel geraspte kaas erover.
Heerlijk met wat olijfjes ernaast.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd