img

Jonge geitenkaas , met groene olijven tapende & rozijnen

Borrel 10 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gram geitenkaasmousse
  • Groene tapenade
  • Rozijnen
  • 10 crostini's
  • Overige benodigdheden
  • 10 tup bakjes

BEREIDINGSWIJZE

Stap 1 Zet alle ingrediënten klaar. Spuit de geitenkaas op over de bodem van de beker.

Stap 2 Schep op de kaas een lepeltje tapenade.

Stap 3 Strooi er enkele rozijnen overheen. Spuit hier weer een laagje geitenkaas overheen. Steek er een halve cristini en een lepeltje in.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd