img

Jonge geitenkaas, met gedroogde vijg en rauwe ham

Borrel 10 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gram geitenkaasmousse
  • 5 plakken rauwe ham
  • 10 partjes gedroogde vijg
  • 10 Iris

BEREIDINGSWIJZE

Stap 1: Zet alle ingrediënten klaar. Snij de plakken ham in 3 of 4 delen. Vouw ze op in een 'driehoekje'. Leg onderin het eetbare bakje.

Stap 2: Spuit de geitenkaas op de ham in het bakje.

Stap 3: Snij de gedroogde vijgen in kleine parten en garneer hiermee het hapje.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd