img

Italiaanse kaasfondue, met Emmi kaasfondue en tomatensap

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • Emmi kaasfondue Family, Le Gruyère of Original
  • 1 tot 2 el tomatenpuree
  • tomatensap
  • Verse basilicum

BEREIDINGSWIJZE

Bereid de inhoud van het pak Emmi kaasfondue Family, Le Gruyère of Original volgens de gebruiksaanwijzing. Breng eventueel op smaak met wat peper.
Voeg tijdens het verwarmen van de kaasfondue 1 tot 2 eetlepel(s) tomatenpuree, een scheutje tomatensap en fijngesneden verse basilicum toe.

Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig uit het digitale Emmi Magazine.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd