Borrel
4 personen
5 minuten

Italiaans Kaasplateau

Ingredienten

  • 400 gr Taleggio
  • 400 gr Gorgonzola (meer over deze kaas)

    Gorgonzola Lago Maggiore

    Gorgonzola Lago Maggiore
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 400 gr Pecorino

Bereidingswijze

Een divers Italiaans kaasplateau voor jouw geslaagde borrel!


Stap 1
Leg de kaassoorten (Taleggio, Gorgonzola en Pecorino) in de volgorde van smaakscherpte op een kaasplank, ga hierbij uit van 100 gr per persoon.


Stap 2

Kleed de kaasplank aan met vers gebakken Italiaanse bollen, focaccia of stokbrood met roomboter.


Stap 3

Serveer de kaasplank met een glas Italiaanse wijn of port.


Stap 4
Laat iedereen de gewenste hoeveelheid en soort afsnijden en geniet van dit gezellige moment.