Diner
4 personen
30 minuten

Involtini van Noord-Hollandse Gouda kaas, met crème van walnoten

Ingredienten

  • 8 plakken jonge Noord-Hollandse Gouda kaas
  • 250 gram mascarpone
  • Rasp van 3/4 limoen (schil van de limoen)
  • 60 gr. walnoten
  • 2 theelepels rozemarijn

Bereidingswijze


Stap 1:

Hak de walnoten fijn.


Stap 2:

Rasp met een fijne rasp de schil van een halve limoen.


Stap 3:

Meng het door de mascarpone.


Stap 4:

Breng het op smaak met peper en zout en wat rozemarijn.


Stap 5:

Neem een plak Noord-Hollandse Gouda kaas, en bestrijk ze gelijkmatig met de pasta en rol ze strak op.


Stap 6:

Dek ze af met folie en laat ze een uur opstijven in de koelkast.

Dit gerecht is ook lekker bij een borrel of een stamppot bijv. van spruitjes.