img

Involtini van Noord-Hollandse Gouda kaas, met crème van walnoten

Diner 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 plakken jonge Noord-Hollandse Gouda kaas
  • 250 gram mascarpone
  • Rasp van 3/4 limoen (schil van de limoen)
  • 60 gr. walnoten
  • 2 theelepels rozemarijn

BEREIDINGSWIJZE

Hak de walnoten fijn.

Rasp met een fijne rasp de schil van een halve limoen.

Meng het door de mascarpone.

Breng het op smaak met peper en zout en wat rozemarijn.

Neem een plak Noord-Hollandse Gouda kaas, en bestrijk ze gelijkmatig met de pasta en rol ze strak op.

Dek ze af met folie en laat ze een uur opstijven in de koelkast.



Dit gerecht is ook lekker bij een borrel of een stamppot bijv. van spruitjes.

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd