img

Hartvormige Tiramisu

Dessert 4 personen 45 minuten

INGREDIËNTEN

  • 12 Lange vingers
  • 250 g Mascarpone van Galbani
  • 3 eetlepel(s) Suiker
  • Koffie
  • Pure cacaopoeder
  • Rode aalbessen

BEREIDINGSWIJZE

- Maak de koffie, liefst in een Italiaans koffiepotje. De koffie moet wat waterig zijn. Laat hem afkoelen. - Klop de eiwitten stijf in een kom en zet ze in de koelkast. - Kluts de eierdooiers en de suiker met de mixer in een andere kom. Voeg er de mascarpone aan toe en blijf kloppen tot het een romig mengsel is. - Voeg er dan zeer voorzichtig de opgeklopte eiwitten aan toe. - Doop per portie drie lange vingers in de koffie, schik ze zigzag op een bord en bedek ze rijkelijk met het romige mascarponemengsel.
- Bewaar het dessert in de koelkast tot u het opdient.
- Strooi voor het opdienen rijkelijk pure cacaopoeder over de tiramisu en leg ter versiering verse rode aalbessen op elke portie.

Kijk voor meer recepten en informatie op http://www.ilgustoitaliano.nl/natale.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd