img

Hartvormige Tiramisu

Dessert 4 personen 45 minuten

INGREDIËNTEN

  • 12 Lange vingers
  • 250 g Mascarpone van Galbani
  • 3 eetlepel(s) Suiker
  • 3 eieren
  • Koffie
  • Pure cacaopoeder
  • Rode aalbessen

BEREIDINGSWIJZE

- Maak de koffie, liefst in een Italiaans koffiepotje. De koffie moet wat waterig zijn. Laat hem afkoelen. - Klop de eiwitten stijf in een kom en zet ze in de koelkast. - Kluts de eierdooiers en de suiker met de mixer in een andere kom. Voeg er de mascarpone aan toe en blijf kloppen tot het een romig mengsel is. - Voeg er dan zeer voorzichtig de opgeklopte eiwitten aan toe. - Doop per portie drie lange vingers in de koffie, schik ze zigzag op een bord en bedek ze rijkelijk met het romige mascarponemengsel.
- Bewaar het dessert in de koelkast tot u het opdient.
- Strooi voor het opdienen rijkelijk pure cacaopoeder over de tiramisu en leg ter versiering verse rode aalbessen op elke portie.

Kijk voor meer recepten en informatie op http://www.ilgustoitaliano.nl/natale.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd