img

Hartige Cambozola Muffins

Lunch 4 personen 45 minuten

INGREDIËNTEN

  • Roomboter
  • kruidenboter
  • 6 sneetjes wit casinobrood
  • 1 middelgrote peer
  • 50g Parmaham
  • 3 basilicumblaadjes
  • 3 el pijnboompitten
  • 125g Cambozola
  • 2 eieren
  • 50g mascarpone
  • 1 el groene pesto

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Vet een muffinvorm (voor 6 grote muffins) goed in met roomboter en druk in elke holte een sneetje wit casinobrood, dat aan beide kanten goed ingesmeerd is met kruidenboter (vooraf de korsten van het brood afsnijden).

Snij de peer in blokjes en de Parmaham in fijne reepjes.  Rooster de pijnboompitten in een pan en snij de basilicumblaadjes zeer fijn.  Tenslotte ook de Cambozola in blokjes snijden.

Verdeel vervolgens in elk broodbakje enkele stukjes peer, Parmaham, basilicum, pijnboompitten en Cambozola.

Klop de eieren los en voeg de mascarpone en de groene pesto toe.  Klop het geheel en breng op smaak met peper en zout naar smaak.   Verdeel dit mengsel over de broodbakjes.

Zet de vorm 25 minuten in de voorverwarmde oven en serveer deze hartige taartjes direct uit de oven.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd