Diner
4 personen
20 minuten

Hamburgers, met Appenzeller®

Ingredienten

  • 600 gr gehakt
  • 4 plakjes Appenzeller®
  • 1 rode ui
  • 1 handje jonge slablaadjes
  • 2 el ketchup
  • 4 burgerbroodjes

Bereidingswijze

Hamburgers bakken op z’n Zwitsers. Met deze Appenzeller® kaas krijgen ze een unieke smaak.


Stap 1

Vorm burgers met het gehakt die dezelfde grootte hebben als de broodjes. Braad ze 4 minuten aan elke kant in een steelpan en leg een plakje Appenzeller® er op. Laat de hamburger bedekt nog één minuut verder garen totdat de kaas smelt. Hou apart.


Stap 2

Snij de broodjes door. Bestrijk ze met ketchup. Leg de hamburger met gesmolten Appenzeller® op het broodje.


Stap 3

Vul de broodjes met ajuin en enkele blaadjes sla. Sluit de broodjes.


Eet smakelijk!

Dit recept is afkomstig van Emmi