img

Gorgonzola, met vijgenmosterd en amandelen

Borrel 10 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 10 eetlepels vijgenmosterd
  • 10 gorgonzolacubes
  • 25 gram amandelschaafsel
  • Overige benodigdheden 
  • 10 minilepels
  • 10 kova bakjes

BEREIDINGSWIJZE

Stap 1 Zet alle ingrediënten klaar. Schep een lepeltje vijgenmosterd onderin het bakje.

Stap 2 Schep een eetlepel gorgonzolacubes op de mosterd.

Stap 3 Garneer met enkele halve amandelen. Steek er een lepeltje naast.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd