img

Gorgonzola, met peer

Herfst 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 gram Gorgonzola DOP
  • 30 gram kweepeer/mandarijnconfituur
  • 1 peer
  • 20 gram witte chocolade

BEREIDINGSWIJZE

  1. STAP 1

    Snij kleine, platte puntjes van de Gorgonzola van ongeveer 0,5 cm dik.

  2. STAP 2

    Snij een klein puntje van de peer en leg dit op de Gorgonzola.

  3. STAP 3

    Voeg een lepeltje confiture toe aan de creatie.

  4. STAP 4

    Garneer de creatie met geschaafde witte chocolade.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd