img

Gevulde scholfilet, met garnaaltjes en groenten

Diner 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 kuipje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane kruiden
  • 600 gram scholfilets of andere witvisfilet
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 sjalotje
  • 80 gram Hollandse garnalen
  • olie
  • 250 gram fijne soepgroenten
  • 1 dl droge witte wijn
  • bieslook

BEREIDINGSWIJZE

Bestrooi de scholfilets met versgemalen peper en zout en
besprenkel ze met wat citroensap. Snipper het sjalotje heel
fijn.
Roer de Boursin Cuisine los en meng de garnalen en het sjalotje
erdoor.
Verwarm de oven voor op 180 graden celcius.
Vet een ovenschaal in, schep de groenten erin en schenk de wijn
erover.
Verdeel het roomkaas/garnalenmengsel over de scholfilets, klap ze
dubbel en zet ze eventueel vast met een cocktailprikker.
Leg de scholfilets op het groentebedje.
Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en gaar de vis in het
midden van de voorverwarmde oven in ongeveer 20 minuten gaar.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd