Borrel
2 personen
5 minuten

Gevulde Maaslander belegen kaasrolletjes, met kruiden en pepersalami

Ingredienten

  • 3 plakken Maaslander belegen (meer over deze kaas)

    Maaslander Belegen

    Maaslander Belegen
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 4 plakken Maaslander tuinkruiden
  • 50 gr roomkaas
  • klein bosje bieslook
  • 50 gr pepersalami
  • peper

Bereidingswijze

Probeer nu de Maaslander belegen kaasrolletjes gevuld met kruiden en pepersalami!


Stap 1
Hak de bieslook fijn en smeer roomkaas op alle plakken tuinkruiden kaas.


Stap 2
Strooi bieslook en peper over de plakken tuinkruiden kaas en doe vervolgens 2 besmeerde plakken tuinkruidenkaas op elkaar, rol deze vervolgens op en leg deze afgedekt in de koelkast tot gebruik. 


Stap 3
Smeer roomkaas op 3 plakken belegen kaas en beleg deze vervolgens met salami.


Stap 4
Rol de plakken op en leg deze afgedekt in de koelkast tot gebruik. Snij alle rolletjes vlak voor het serveren in plakjes.