img

Gevulde Maaslander belegen kaasrolletjes, met kruiden en pepersalami

Borrel 2 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 3 plakken Maaslander belegen
  • 4 plakken Maaslander tuinkruiden
  • 50 gram roomkaas
  • klein bosje bieslook
  • 50 gram pepersalami
  • Peper uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

Hak de bieslook fijn. Besmeer alle plakken tuinkruiden kaas met
roomkaas. Bestrooi met bieslook en peper. Stapel 2 besmeerde
plakken kaas op elkaar. Rol op, dek af. En zet tot gebruik weg in
de koelkast.

Besmeer nu 3 plakken belegen kaas met roomkaas en beleg met de
salami. Rol ze op, dek af. Leg tot gebruik in de koelkast. Snij
alle rolletjes vlak voor serveren in plakjes.

Tags: Winters koken met kaas, Kaasrecepten, Maaslander belegen, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd