img

Gevulde Maaslander belegen kaasrolletjes, met kruiden en pepersalami

Borrel 2 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 3 plakken Maaslander belegen
  • 4 plakken Maaslander tuinkruiden
  • 50 gram roomkaas
  • klein bosje bieslook
  • 50 gram pepersalami
  • Peper uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

Hak de bieslook fijn. Besmeer alle plakken tuinkruiden kaas met
roomkaas. Bestrooi met bieslook en peper. Stapel 2 besmeerde
plakken kaas op elkaar. Rol op, dek af. En zet tot gebruik weg in
de koelkast.

Besmeer nu 3 plakken belegen kaas met roomkaas en beleg met de
salami. Rol ze op, dek af. Leg tot gebruik in de koelkast. Snij
alle rolletjes vlak voor serveren in plakjes.

Tags: Winters koken met kaas, Kaasrecepten, Maaslander belegen, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd