img

Gevulde avocado, met grapefruit en surimi

Diner 4 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 kuipje Boursin Mini's
  • 1 grapefruit
  • 4 surimi (krab) sticks
  • 1/4 krop ijsbergsla
  • 2 avocado's
  • 1 limoen
  • olijfolie
  • Versgemalen peper

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de schil van de grapefruit er met een scherp mesje
af.
Doe dit zo royaal dat je ook het vliesje rond de partjes
meeschilt.
Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en snijd ze fijn.
Haal de surimisticks iets los en snijd ze dan klein.
Snijd de ijsbergsla flinterdun in reepjes.
Halveer de avocado's, schep het vruchtvlees eruit en park het fijn
of snijd het in kleine blokjes (bewaar de avocadoschillen).
Schep de fijngesneden surimi, de grapefruit en de Boursin Mini's
erdoor.
Maak het geheel verder op smaak met limoensap, wat limoenrasp,
olijfolie en versgemale peper.
Vul de lege avocadoschillen met de ' salade'.
Leg op 4 bordjes een bergje fijngesneden sla en zet hier de
gevulde avocado's op.
Serveer eventueel met toast.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd