img

Gevulde aardappels, met Crottin de Chavignol

Diner 4 personen 60 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 100 gr Crottin de Chavignol (of een andere geitenkaas zonder korst)
  • 4 el gebakken spekjes
  • 4 grote aardappels
  • 2 el gehakte bieslook
  • 2 augurken in blokjes gesneden
  • 4 eetl. roomboter
  • peper en zout
  • Aluminiumfolie

BEREIDINGSWIJZE

Tover een simpele aardappel om tot een culinair hoogstandje! Met behulp van Crottin de Chavignol.

Stap 1
Borstel de aardappels goed schoon en kook deze in de schil in 10 minuten halfgaar in ruim kokend water met wat zout.

Stap 2
Snij een kapje van de aardappel en lepel de aardappels leeg, maar laat wel een stevige wand zitten. Bewaar het aardappelkruim voor laten. 

Stap 3
Snij de Crottin de Chavignol in stukjes en meng dit met het aardappelkruim, de augurken en de gehakte bieslook. Vul de aardappels en leg de kapjes er weer op. 

Stap 4
Verpak de aardappels in aluminiumfolie en verwarm de aardappels in een voorverwarmde oven. Serveer de aardappels met de folie half open.

Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd