img

Gevulde aardappels, met Crottin de Chavignol

Diner 4 personen 60 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 gr. Crottin de Chavignol (of een andere geitenkaas zonder korst)
  • 4 eetl. gebakken spekjes
  • 4 grote aardappels
  • 2 eetl. gehakte bieslook
  • 2 augurken in blokjes gesneden
  • 4 eetl. roomboter
  • Peper en zout
  • Aluminiumfolie

BEREIDINGSWIJZE

Tover een simpele aardappel om tot een culinair hoogstandje! Met
behulp van Crottin de Chavignol. Dit smaakvolle, Franse
geitenkaasje zorgt in combinatie met de Oer-Hollandse pieper, voor
een lekkere verrassing uit eigen keuken.

Aan de slag:

Borstel de aardappels goed schoon.

Kook deze in de schil in 10 min halfgaar in ruim kokend water met wat zout.

Snijd een kapje van de aardappel en lepel de aardappels leeg, maar laat een stevige wand zitten.

Bewaar het aardappelkruim.

Snijd de Crottin de Chavignol in stukjes en meng dit met het aardappelkruim, de augurken en de gehakte bieslook.

Vul de aardappels met dit mengsel en leg de kapjes er weer op.

Verpak de aardappels in aluminiumfolie.

Verwarm de aardappels in een voorverwarmde oven.

Serveer de aardappels met de folie half open.

Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd