img

Gepocheerde eieren, met Noord-Hollandse Gouda kaas.

Ontbijt 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 stukken belegen Noord-Hollandse Gouda kaas van 0.5x 0.5x 5 cm belegen Noord-Hollandse Gouda of tuinkruidenkaas

BEREIDINGSWIJZE

Zet een pan met water op het fornuis, verwarm het tot 90°C.
Kluts het ei in een schaaltje.
Voeg peper en zout en gehakte bieslook toe.
Leg een stuk magnetronfolie in een schaaltje.
Schenk hierin het geklutste ei. Vouw de folie tot een builtje en leg deze in een pan met water van 90°C gedurende 6 minuten (zacht) tot 8 minuten(stevig)
Houd in het begin de bovenkant van het builtje even vast zodat deze iets kan stollen. Neem het ei uit het folie. Steek in de bovenkant van het ei 2 stukjes belegen of tuinkruiden kaas.
Strooi er nog wat gehakte bieslook overheen.

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd