lunch
5 personen
30 minuten

Geitenkaaswafel, met bospaddenstoelen

Ingredienten

  • 175 gr. geitenkaas met kruiden
  • 250 gr. Bloem
  • 12 gr. Bakpoeder
  • 250 ml karnemelk
  • 50 gr. Boter
  • 2 eierdooiers
  • 2 eiwitten
  • 250 gr. Paddenstoelenmix
  • 1 bosje peterselie
  • 1 theelepel rozemarijn
  • 1 eetlepel boter Peper & zout

Bereidingswijze

Stap 1:
Maak een beslag van de bloem, bakpoeder, eierdooiers, karnemelk en een snufje zout.

Stap 2:
Smelt de boter en voeg deze toe.

Stap 3:
Klop het eiwit stijf en spatel dit door het beslag.

Stap 4:
Snij de kaas in blokjes van een halve bij een halve centimeter en spatel ze door het beslag.

Stap 5:
Bak van het beslag wafels in een wafelijzer in ongeveer 3 minuten gaar.

Stap 6:
Snij de paddenstoelen in stukken en bak ze aan in de boter.

Stap 7:
Breng je wafels op smaak met wat peper en zout.