Ontbijt
2 personen
25 minuten

Arina geitenkaas omelet

Ingredienten

  • 100 gr belegen geitenkaas in stukjes
  • 6 cherry tomaten in 4 stukjes gesneden
  • 1 el fijn gesneden bieslook (meer over deze kaas)

    Roomkaas Bieslook Castello

    Roomkaas Bieslook Castello
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • een halve gesneden rode ui in ringen
  • half grof volkoren brood niet gesneden
  • boter om te bakken
Drankadvies:

Bereidingswijze

Omelet met een geitenkaas-twist!


Stap 1

Meng de ingredienten door elkaar en breng het geheel op smaak met peper en zout. Bak de omelet op een gematigd vuur rustig gaar en bruin het aan beide kanten.


Stap 2

Verdeel de omelet in twee stukken en klap deze dubbel op het bord. Serveer hierbij twee dikke plakken gesneden grof volkoren brood.

Eet smakelijk!