img

Arina geitenkaas omelet

Lunch 2 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 eieren
  • 100 gr belegen geiten kaas in stukjes
  • 6 cherry tomaten in 4 stukjes gesneden
  • 1 eetlepel fijn gesneden bieslook
  • een halve gesneden rode ui in ringen
  • ½ grof volkoren brood niet gesneden
  • boter om te bakken
  • Zout en peper

BEREIDINGSWIJZE

Meng de ingrediënten door elkaar en breng het geheel op smaak
met peper en zout. Bak de omelet op een gematigd vuur rustig gaar
en gebruind aan beide kanten.

Verdeel de omelet in twee stukken en klap deze dubbel op het
bord. Serveer hierbij twee dikke plakken gesneden grof volkoren
brood.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd