img

Gegrilde steak, met blauwe kaas- en knoflookboter

Diner 4 personen 35 minuten

INGREDIËNTEN

  • 150g Castello Danablu
  • 4 rundersteaks
  • 4 grote aardappelen
  • 1 teentje knoflook
  • 2 witlofstronken
  • 125g roomboter
  • 75g rucola
  • Verse tijm
  • verse rozemarijn
  • handvol gedroogde dadels
  • olijfolie
  • Peper
  • Zout

BEREIDINGSWIJZE


  1. Meng de boter met de blauwe kaas, de fijngesnipperde tijm, rozemarijn, knoflook, peper en zout.

  2. Plaats het mengsel in het midden van een stuk aluminiumfolie of bakpapier en rol op tot een worst. Plaats in de koelkast.

  3. Kook de aardappelen in de schil gedurende 10 minuten.

  4. Wikkel deze in aluminiumfolie en plaats ze op de barbecue tot deze gaar zijn.

  5. Gril de steaks op de barbecue.

  6. Serveer de steak en de gepofte aardappel met de blauwe kaas- en knoflookboter, enkele dadels en een slaatje van rucola en witlof.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd