img

Gegrilde Arina geitenkaas, met katenspek en lente ui

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 plakken belegen Arina geitenkaas á 100 gr per stuk
  • 150 gr fijn gesneden ijsbergsla
  • 150 gr katenspek in stukjes gesneden
  • 1 bosje lente-ui gesneden in ringen
  • 1 cupje framboos vijg confiture
  • zout en zwarte peper uit de molen.

BEREIDINGSWIJZE

Verdeel de fijn gesneden ijsbergsla op een hoopje over de vier
borden. Breng de sla op smaak met een klein beetje zout en
peper.

Bak de stukjes katenspek kort in de pan, neem deze uit de pan en
houd ze warm. Bak nu de plakken geitenkaas op een grilplaat tot
deze iets gaat lopen. Leg de plakken geitenkaas op de ijsbergsla en
garneer met de katenspek en de lente-ui.

Neem de framboos vijg confiture en sprenkel deze over het geheel.
Serveer het geheel warm op tafel.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd