img

Gegrilde Arina geitenkaas, met katenspek en lente ui

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 plakken belegen Arina geitenkaas á 100 gr per stuk
  • 150 gr fijn gesneden ijsbergsla
  • 150 gr katenspek in stukjes gesneden
  • 1 bosje lente-ui gesneden in ringen
  • 1 cupje framboos vijg confiture
  • zout en zwarte peper uit de molen.

BEREIDINGSWIJZE

Arina geitenkaas, katenspek en lente ui, simpel en lekker!

Stap 1
Verdeel de fijn gesneden ijsbergsla op een hoopje over vier borden. Breng de sla op smaak met een klein beetje zout en peper. 

Stap 2
Bak de stukjes katenspek kort in de pan, neem ze vervolgens uit en houd ze warm. Bak nu de plakken geitenkaas op een grillplaat tot deze iets gaan lopen. Leg de plakken geitenkaas op de ijsbergsla en garneer met de katenspek en de lente-ui.

Stap 3
Neem de framboos-vijg confiture en sprenkel deze over het geheel heen. Serveer warm op tafel. 

Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd