img

Frittata (omelet) multo bene

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 100 gram Mozzarella
  • 110 gram (Parma) ham
  • 4 eetlepels pesto
  • 6 eieren
  • 6 vleestomaten
  • 1 ui
  • 2 eetlepels verse basilicum
  • 2 eetlepels boter
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snij het
vruchtvlees in blokjes. Snij de Mozzarella in blokjes en de ham in
reepjes, snipper de ui, klop de eieren los, meng alle ingredienten
(behalve de boter en basilicum) door elkaar en breng op smaak met
zout en peper. Smelt de boter in een vuurvaste schaal die in een
grill en op het gas kan. Giet het ei- kaasmengsel erin, laat het op
een laag vuur garen, totdat alleen de bovenkant nog vloeibaar is.
Bak het gerecht dan af in de grill (niet laten kleuren). Serveer de
omelet in punten gesneden, bestrooid met gehakte basilicum, met
stokbrood en zoute boter.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd