img

Fris taartje van Brigand

Dessert 4 personen 1440 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gr Brigand kaas
  • 200 gr droge biscuits
  • 3 theel rum
  • 3 eetl rode confituur
  • 200 gr ruwe suiker
  • 300 g kwark
  • 8 gelatineblaadjes
  • 1 liter blik perziken of abrikozen
  • 2 citroenen

BEREIDINGSWIJZE

Taartvorm insmeren met boter en bekleden met bakpapier.
Biscuits fijn breken en mengen met jam en rum en op de bakplaat
uitsmeren.
De Brigandkaas met de kwark in de blender mixen.
Eidooiers en suiker tot schuim kloppen en bij de kaas doen samen
met een beetje geraspte citroenschil.
Citroensap een beetje opwarmen en de geweekte gelatine doormengen.
Doe dit ook bij de kaas.
Roer de helft van de vruchten in stukjes door de kaas en giet
alles in de taartvorm. Laat dit 24 uur koelen.
Werk het gerecht af met de rest van de vruchten.
Eventueel met een beetje coulis van vruchten garneren.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd