img

Focaccia, met mozarella en parmaham

Lunch 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 focaccia's
  • 200gr mozarella
  • 200gr parmaham
  • 400gr pesto
  • verse bascilicum
  • zout/peper
  • Enkele gedroogde tomaten

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven 10 min voor op 200 gr.
Snijd de focaccia's doormidden en bestrijk de beide binnenzijden
met de pesto.
Beleg de focaccia's met de parmaham.
Snijd dunne plakjes van de mozarella en leg deze op de
parmaham.
Bestrooi de mozzarella met basilicum, peper en zout.
Voeg eventueel enkele gedroogde tomaten voor wat extra
smaak.
Laat de focaccia's tien minuutjes opwarmen in een voorverwarmde
oven van 200 graden.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd