img

Emmi kaasfondue, met knoflook

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Emmi Swiss Fondue original (a 800 gram)
  • Peper uit de molen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie extra virgin

BEREIDINGSWIJZE

Bereid de inhoud van het pak kaasfondue volgens de gebruiksaanwijzing. Breng eventueel op smaak met wat peper.
Pel de knoflookteen en snij doormidden. Smeer de binnenkant van de fondue pan ( de caquelon) hiermee in.
Laat de rest van het teentje achter in de pan en schenk de warme kaasfondue erop.
Druppel de olie erop.

Tip: Lekker met bv: gedroogde dadels, sherry tomaatjes, augurk, gedroogde ham, noten, selderij stengels en stokbrood

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd