Diner
4 personen
15 minuten

Emmi kaasfondue, met knoflook

Ingredienten

  • 1 pak Emmi Swiss Fondue original (a 800 gram) (meer over deze kaas)

    Emmi Fondü Original

    Emmi Fondü Original
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Ja
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie extra virgin

Bereidingswijze

Kaasfondue met een twist!


Stap 1

Bereid de inhoud van het pak kaasfondue volgens de gebruiksaanwijzing. Breng het eventueel op smaak met wat peper. 


Stap 2

Pel de knoflookteen en snij doormidden. Smeer de binnenkant van de fondue pan (de caquelon) hiermij in. 


Stap 3

Laat de rest van het teentje achter in de pan en schenk de warme kaasfondue erop. Tip! Lekker met bijvoorbeeld; gedroogde dadels, sherry tomaatjes, augurk, gedroogde ham, noten, selderij, stengels en stokbrood.

Eet smakelijk!