img

Emmi kaasfondue, met knoflook

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Emmi Swiss Fondue original (a 800 gram)
  • peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie extra virgin

BEREIDINGSWIJZE

Kaasfondue met een twist!

Stap 1
Bereid de inhoud van het pak kaasfondue volgens de gebruiksaanwijzing. Breng het eventueel op smaak met wat peper. 

Stap 2
Pel de knoflookteen en snij doormidden. Smeer de binnenkant van de fondue pan (de caquelon) hiermij in. 

Stap 3
Laat de rest van het teentje achter in de pan en schenk de warme kaasfondue erop. Tip! Lekker met bijvoorbeeld; gedroogde dadels, sherry tomaatjes, augurk, gedroogde ham, noten, selderij, stengels en stokbrood.

Eet smakelijk!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd