img

Emmentaler omelettaart

Lunch 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gr. Emmentaler, geraspt
  • 50 gr. Geska kruidenkaaskegeltje
  • 9 plakken gekookte ham
  • 8 eieren
  • 1 dl. slagroom
  • 1 bosje peterselie
  • 1 ui boter
  • Peper en zout
  • springvorm

BEREIDINGSWIJZE

Hak de peterselie ragfijn en snipper de ui.
Klop 6 eieren los met 2/3e van de slagroom, de peterselie, de ui
en de Geska strooikaas
Breng op smaak met peper en zout en bak hier 3 omeletten
van.
Klop de overige eieren los met de rest van de room, de helft van
de Emmentaler en breng op smaak met peper en zout en bak hier 2
omeletten van.
Leg in een taartvorm 1 groene omelet en bedek met 3 plkken ham en
wat geraspte Emmentaler. Dan een blanke omelet, daarop een groene,
dan weer ham, kaas, etc.
Eindig met een groene omelet.
Zet de taart in een voorverwarmde ovenvan 180 gr. en verwarm 10
minuten tot de kaas is gesmolten.
Serveer in puntjes gesneden

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd